Corona beleid

Update 13 aug 2021. Lees hier wat de coronamaatregelen betekenen voor jouw verblijf.

Sandberghe volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat je met een gerust gevoel aan jouw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons hebt. We hopen jullie snel weer onder normale omstandigheden te mogen ontvangen op ons park. Tot die tijd volgen wij de maatregelen van de Rijksoverheid op. 

Algemene maatregelen:

De landelijke maatregelen gelden ook op ons park. 

  • Houdt 1,5 meter afstand tot elkaar 
  • Schud geen handen en was ze regelmatig
  • Om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen waarborgen verzoeken wij iedereen geen contact te zoeken met onze collega’s
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op;
  • Wij vragen om betalingen uitsluitend per pin of per bank te betalen, contant geld wordt momenteel niet aangenomen.

Receptie

Onze receptie is geopend. Kom met 1 persoon tegelijk de receptie binnen.

Bezoek

Dagbezoek is toegestaan met inachtname van de landelijke regels zoals de 1,5 meter afstand en een maximaal aantal personen tegelijk.

Animatie

Ons Doe & Ontdekteam heeft een corona proof programma samengesteld met leuke activiteiten in de buitenlucht. 

Faciliteiten gesloten

De zwembaden en het restaurant zijn geopend. Het zwembadprotocol wordt bij inchecken toegelicht.

Reserveer via catering@sandberghe.nl voor de huyskamer. 

Hygiënemaatregelen

  • Op verschillende posities op het park staan desinfecterende hand wasmiddelen en desinfectie sprays
  • Alle centrale ruimtes en gebouwen worden met desinfectie en antibacteriële schoonmaakmiddelen, volgens strikte werkinstructies, schoongemaakt
  • De centrale ruimtes zijn voorzien van plexiglas
  • De receptieruimte en zogenoemde contactpunten zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen extra worden gereinigd met professionele middelen.
  • Het linnengoed wordt op een temperatuur van boven de 60 graden gewassen zodat virussen niet overleven.

Gezondheid

Indien een receptiemedewerker of de eigenaar, dan wel familieleden van voornoemde medewerker verkouden, ziek of iets anders onder de leden heeft, blijft de medewerker minimaal tot 1 dag nadat de symptomen verdwenen zijn, thuis.

Omboeken / Annuleren

Zie 'Zorgeloos boeken' voor onze omboek mogelijkheden. Wanneer je jouw boeking wilt annuleren en geen gebruik wilt maken van de mogelijkheid om op een ander moment jouw boeking te verplaatsen, gelden de algemene annuleringsvoorwaarden en/of voorwaarden.

Veiligheid

Sandberghe stelt altijd de veiligheid, gezondheid van haar gasten, eigenaren die verblijven of gedoogd wonen op het park en die van haar medewerkers voorop. We volgen te allen tijde de vanuit de overheid opgedragen maatregelen om verspreiding te voorkomen.


Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de door ons genomen maatregelen of jouw reservering? Bel dan met ons contact center : +31 (0) 413 262 585