Op het park
Nielson!
 
Douwe Bob!

Nielson

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op unieke locaties. Verscholen aan de rand van de iconische zandheuvels van Bedaf ligt het nieuwe vakantiepark Sandberghe. Een plek waar je bourgonisch kunt genieten én luisteren. Op vrijdagavond 20 augustus staat hitmachine Nielson op het speciaal ingerichte podium op het vakantiepark.

Zijn jongste album ‘Diamant’ vat goed samen wie Nielson is: kleurrijk, veelzijdig en glinsterend vanaf alle kanten. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

Op de prachtige vrijdagavond op Sandberghe deelt Nielson het podium met Bibi Espina. De Chileens/Nederlandse zangeres woonde tot twee jaar terug op Aruba en begon daar met het opnemen van liedjes. Eerlijk, kwetsbaar, straight to the point en soms ook met humor. Het werd opgepikt. Bibi kwam naar Nederland en is klaar om net zoals Nielson heel Nederland voor zich te veroveren door haarzelf te zijn.

Je bent vanaf 18.00 uur van harte welkom op Sandberghe om in deze bijzondere, bourgondische ambiance samen met andere levensgenieters te genieten van een prachtig en uniek avondje uit.

Douwe Bob

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op unieke locaties. Verscholen aan de rand van de iconische zandheuvels van Bedaf ligt het nieuwe vakantiepark Sandberghe. Een plek waar je bourgondisch kunt genieten én luisteren. Op zaterdagavond 21 augustus staat niemand minder dan Douwe Bob op het speciaal ingerichte podium op het vakantiepark.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Op zijn nieuwste album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.

Meer Activiteiten park