Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

137 beoordelingen
 1. 7,9

  Super animatie! Zij deden het heel leuk, konden ieder kind bij naam! Echt een meerwaarde voor het park!

  Juli 2021 - Henry V. verbleef in Bos Lodge

 2. 8,6

  Het kleinschalige park en toch genieten van de luxe accomodatie (Safarilodge 33). De persoonlijke benadering, en zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Molly maakt de Huyskamer tot een echte huiskamer. Haar personeel, zoals Janneke, benaderen de gasten met een goede mate van betrokkenheid en behoefte. Klasse dat we op de dag van vertrek om 10:30 koffie kregen terwijl de Huyskamer pas om 11:00 open gaat! Molly is betrokken en persoonlijk. Onthoudt je naam en gezelschap/gezin. Dit is echt uniek!! Zuinig op zijn! Wij zijn vanuit Friesland helemaal afgereisd naar Sandberghe. En door jullie allemaal en de faciliteiten en het gevoel van vakantie; hebben we nog een week geboekt voor zomer 2022. Friesland houdt van Brabant!

  Juli 2021 - Sybrich d. verbleef in Bos Lodge

 3. 9,7

  Onze vakantie was letterlijk in het water gevallen en na een goede tip van een kennis bij dit bungalowpark terecht gekomen. en alles eraan gedaan om mijn plus zoontje toch nog een paar fijne vakantie dagen te geven. Raad ik iedereen aan voor jong en oud zijn er héél veel mogelijkheden. Natuur fietsen wandelen. Alles dichtbij. Voor de kinderen jong en oud top. Een dikke merci voor al het personeel. Dank jewel toppers

  Juli 2021 - Ines D. verbleef in Comfort Chalet 4 persoons

 4. 7,4

  Prachtig houten huis, heerlijk rustgevend

  Juli 2021 - Marieke L. verbleef in Heydehuis 4-persoons

 5. 10

  Ondanks het iets mindere weer hebben we weer heerlijk genoten. De huisjes zijn netjes en praktisch. Het domein is super mooi. Het is er zalig rustig! We genieten elke keer weer!!

  Juli 2021 - Carine C. verbleef in Comfort Boerderij

 6. 9

  Sfeer, omgeving, huisje wat ouder maar prima, leuke inrichting met details.

  Juli 2021 - Irene V. verbleef in Comfort Chalet 6 persoons

 7. 9,6

  Mooie plek om te genieten

  Juli 2021 - Cyril d. verbleef in Boshuisje

 8. 9

  We hebben een fanatische tijd bij jullie gehad en hebben enorm genoten. We komen nog een keer langs! Jullie hebben een prachtige plek gemaakt!

  Juli 2021 - Alina v. verbleef in Heydehuis 4-persoons

 9. 9,3

  Prachtig houten huisje op een hele leuke plek, leuke plekjes om ook te eten in een restaurant en kids lekker spelen. Personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam

  Juni 2021 - Vera V. verbleef in Heydehuis

 10. 7,8

  Zeer prettig park, kleinschalig en gemoedelijk

  Juni 2021 - Hennie .Goetjes G. verbleef in Landhuis