Werken bij Sandberghe

Sandberghe is een luxe vakantiepark dat is omgeven door de prachtige natuur van de Bedafse Bergen. Onze gasten komen hier om te genieten van de bijzondere natuur. Ontdekken, ontstressen, onthaasten, ontspannen en ontmoeten staat centraal. We zorgen er samen voor dat onze gasten hier een geweldige tijd beleven. Ben jij die enthousiaste én klantvriendelijke collega die ons team komt versterken? Bekijk snel onze vacatures en kom bij ons werken.

Beschikbare vacatures en stageplaatsen

Stageplekken animatieteam - per direct

Ben je creatief, enthousiast en een echte entertainer voor jonge kinderen? Kom dan ons animatieteam versterken en bezorg de kids een fantastisch verblijf. Het geven van sport en/of leerzame spelactiviteiten, mee knutselen, het bedenken van nieuwe activiteiten en het presenteren van de avondactiviteit. Alles komt aan bod! Ben jij de persoon die wij zoeken? Laat het ons weten!

Solliciteer direct

Stageplek receptie (Front Office) - per februari 2022

Als 'stagiaire Front Office' ben je samen met collega's het visitekaartje van het park. Je zorgt voor het in- en uitchecken van gasten, verschaft (toeristische) informatie, verricht administratieve werkzaamheden en beantwoordt de telefoon en mail. Wij vragen een gastvrij ontvangst voor al onze gasten, een dienstverlenende instelling, enthousiasme en een stralende glimlach.

Solliciteer direct

Huishoudelijke dienst

Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten op tijd in hun schone en frisse accommodatie terecht kunnen. En dat het hele park er blinkend schoon uitziet. Vind jij het fijn om na je grondige werk te horen hoe schoon het huis is?  Dan ben jij de werknemer die wij zoeken!

 
Lees meer over deze vacature