Sandberghe
Vacatures Sandberghe

Werken bij Sandberghe

Werken bij Sandberghe

Sandberghe is een luxe vakantiepark dat is omgeven door de prachtige natuur van de Bedafse Bergen. Onze gasten komen hier om te genieten van de bijzondere natuur. Ontdekken, ontstressen, onthaasten, ontspannen en ontmoeten staat centraal. We zorgen er samen voor dat onze gasten hier een geweldige tijd beleven. Ben jij die enthousiaste én klantvriendelijke collega die ons team komt versterken? Bekijk snel onze vacatures en kom bij ons werken.

Beschikbare vacatures en stageplaatsen

Vakantiekracht animatie

Ben je creatief, enthousiast en een echte entertainer voor jonge kinderen? Kom dan ons animatieteam versterken en bezorg de kids een fantastisch verblijf.

Voor de schoolvakanties, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren zoeken wij enthousias animatieleden voor de kinderen op ons park. Een deel van de activiteiten bestaat uit: het geven van sport en/of leerzame spelactiviteiten, knutselen en het presenteren van de avondactiviteit. Alles komt aan bod! Ben jij de persoon die wij zoeken? Laat het ons weten!

Solliciteer direct

Stageplekken animatieteam - per direct

Ben je creatief, enthousiast en een echte entertainer voor jonge kinderen? Kom dan ons animatieteam versterken en bezorg de kids een fantastisch verblijf. Het geven van sport en/of leerzame spelactiviteiten, mee knutselen, het bedenken van nieuwe activiteiten en het presenteren van de avondactiviteit. Alles komt aan bod! Ben jij de persoon die wij zoeken? Laat het ons weten!

Solliciteer direct

Stageplek Front Office 

Wij zijn vaak op zoek naar stagiaires op ons park. Zo ook voor de Front Office (receptie). Als stagiaire Front Office ben je het visitekaartje van het park. Je zorgt voor het in- en uitchecken van gasten, verschaft (toeristische) informatie en beantwoord de telefoon en mail. Wij vragen een gastvrij ontvangst voor al onze gasten, een dienstverlenende instelling, enthousiasme en een stralende glimlach.

 
 
Solliciteer direct