Sandberghe
Vacatures Sandberghe

Werken bij Sandberghe

Werken bij Sandberghe

Sandberghe is een luxe vakantiepark dat is omgeven door de prachtige natuur van de Bedafse Bergen. Onze gasten komen hier om te genieten van de bijzondere natuur. Ontdekken, ontstressen, onthaasten, ontspannen en ontmoeten staat centraal. We zorgen er samen voor dat onze gasten hier een geweldige tijd beleven. Ben jij die enthousiaste én klantvriendelijke collega die ons team komt versterken? Bekijk snel onze vacatures en kom bij ons werken.

Beschikbare vacatures en stageplaatsen

NIEUW: Receptie-/Front Office Medewerker

Werken in een gezellig team en altijd in contact met onze lieve gasten? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Als Front Office Topper ben je hét visitekaartje van het park. Je zorgt voor het in- en uitchecken van gasten, deelt (toeristische) informatie en beantwoord de telefoon en mail. Wij vragen een gastvrij ontvangst voor al onze gasten, een dienstverlenende instelling, enthousiasme en een stralende glimlach.

We zijn op zoek naar een fulltime aanvulling op ons team en bieden uitzicht op promoties & meer verantwoordelijkheden. Kortom; voldoende uitdaging!

Wat ga je doen?
✓ Je bent hét gezicht van Sandberghe op de receptie en zorgt voor de allerbeste eerste indruk.
✓ Social Media zoals Instagram & Facebook is voor jou gesneden koek, stories, posts & reels maak je in een handomdraai.
✓ Je draagt zowel online als offline zorg voor een unieke gastbeleving en optimale service
✓ Je adviseert gasten die de Sandberghe komen ontdekken, een echte gastvrouw / -heer en legt verbindingen met lokale ondernemers.
✓ Samen met ons werk je aan een sterke positionering van ons merk - online én offline.

Wat verwachten wij van jou?
✓ Je bent gedreven, enthousiast en bovenal gastvrij en vriendelijk. Je hebt er echt zin in!
✓ Je zet graag nét die extra stap voor onze vaste en nieuwe gasten. 
✓ Je bent fulltime inzetbaar en flexibel, wij werken ook in het weekend.
✓ Je hebt kennis en interesse in social media en weet hoe je de leukste berichtjes opstelt. Natuurlijk mag je ChatGPT vragen om hulp! ;-) 
✓ Pré: Je hebt ervaring in de hospitality branche, bijv. in de horeca en/of in de hotellerie

Wat wij bieden?
✓ Een goed salaris, 25 vakantiedagen, flexibele werktijden én leuke extra’s.
✓ Mogelijkheid om enorm veel te leren in een snel groeiende organisatie en de kans om meer verantwoordelijkheden op je te nemen als je dat wil.
✓ Mogelijkheid om zelf heel veel bij te dragen aan onze toekomst. Goede ideeën pakken we direct op. Kortom: jouw input doet ertoe!