Sandberghe
Kindvriendelijk vakantiepark Nederland

Kindvriendelijk vakantiepark

 • Doe & Ontdekteam en zwembad
 • Nabij de Bedafse Bergen
 • Elke schoolvakantie een animatieteam

Kindvriendelijk vakantiepark in Nederland

Staat er binnenkort een vakantie met kinderen op de planning? Dan zoek je natuurlijk een vakantiepark in Nederland dat kindvriendelijk is. Sandberghe is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Nederland, gelegen in het Brabantse Uden. Dankzij de kleinschaligheid geniet je van een rustige en gemoedelijke sfeer, maar kun je tegelijkertijd ook de gezelligheid opzoeken. Ons vakantiepark in Nederland biedt kindvriendelijke faciliteiten, zoals een zwembad, animatieteam, speeltuin en een dierenweide. Ook de bosrijke omgeving nodigt uit tot het ondernemen van uitstapjes. Maak het mee op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland en verblijf in een van onze vakantiehuisjes.

 

Overnachten op ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Brabant

Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland kun je een vakantiehuis in de natuur huren voor maximaal 12 personen, zeer geschikt voor een familieweekend of reünie. Ervaar een bijzondere overnachting in de Brabantse natuur in een van onze vakantiehuizen, bestaande uit bungalows, chalets, villa's, lodges, heydehuizen en een boerderij. De vakantiehuizen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. In de sfeervolle woonkamer is het heerlijk vertoeven en kunnen jullie gezellig spelletjes spelen. Is het mooi weer buiten? Neem dan plaats op het terras en snuif de frisse boslucht op. Dat is pas genieten op ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Brabant!

Ontdek de vakantiehuizen op ons kindvriendelijke vakantiepark ⤵️

Vakantiepark met animatie

Een kindvriendelijk vakantiepark is niet compleet zonder faciliteiten. Zo vermaken de kids zich uitstekend op ons vakantiepark met animatie in Nederland waarbij de natuur centraal staat. Op deze manier kunnen kinderen op een leuke wijze ontdekken wat de natuur te bieden heeft. In alle schoolvakanties is het Doe & Ontdekteam aanwezig op het park. Ook tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Ook beleven ze mega veel pret in het buitenzwembad, de speeltuin, de dierenweide en kunnen ze spelletjes spelen in de Huyskamer, tafeltennissen, jeu de boulen of marshmallows roosteren bij het kampvuur. 

Even ertussenuit? Vanaf ons vakantiepark in Nederland met kindvriendelijke faciliteiten sta je binnen no time in de stuifduinen van Bedaf, dat onderdeel uitmaakt van natuurgebied de Maashorst. Wandel tussen oeroude bomen, tuur over de zandbergen en kijk hoe de kinderen van de duinen rollen. Volg het Kabouterpad en maak ondertussen opdrachten, deze kun je huren bij het natuurcentrum. Wij verwelkomen je graag op ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Brabant!

Onze faciliteiten

 • Ons Doe & Ontdekteam is er in alle schoolvakanties
 • Buitenzwembad met zonneterras
 • Buitenspeeltuinen
 • Dierenweide
 • Kampvuur
 • Sport- en spel
 • Moestuin
 • Sauna
 
 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.