Sandberghe
Bijzonder overnachten Brabant

Bijzonder overnachten Brabant

  • Unieke overnachting in Noord-Brabant
  • Vakantiepark bij de Bedafse Bergen
  • Luxe (glamping)accommodaties

Bijzonder overnachten in Brabant

Wil je eens op een andere manier vakantie vieren dan normaal? Kom dan origineel overnachten in Nederland! Bij Sandberghe, een vakantiepark in Uden, kun je bijzonder overnachten in Brabant in onze luxe accommodaties. Van royaal glamperen in de Koningslodge tot een unieke overnachting in de Bos Lodge, Duin Lodge of Heydehuis. De ruimte en privacy rondom jouw vakantiehuis, maar ook de directe ligging tegen de stuifduinen van Bedaf bezorgen je het ultieme vakantiegevoel. Kom even helemaal ontstressen, onthaasten en ontspannen. Met wie kom jij overnachten in Brabant?

Onze mogelijkheden voor origineel overnachten in Nederland 

Overnachten in Noord-Brabant

Kies je voor een unieke overnachting in Noord-Brabant bij Sandberghe? Dan kun je met maximaal 12 personen bij ons verblijven. Ons vakantiepark is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of families. Daarom kun je bij ons ook bijzonder overnachten met jouw kind. Wij bieden accommodaties met alle luxe en comfort binnen handbereik. Ga voor een unieke overnachting in de Koningslodge, een exclusieve accommodatie met twee verdiepingen én hottub, geschikt voor 8 personen. Of kies voor overnachten in Brabant in de Heydehuis, een boomhut op hoogte, geschikt voor 2 tot 6 personen. Luxe kamperen? Verblijf dan in een van onze safaritenten, ook voor maximaal 6 personen. Kom je met een grotere groep? Dan is de 8-persoons Luxe Villa of 12-persoons Landhuis ideaal. Alle accommodaties hebben een unieke ligging in de natuur. Ervaar bijzonder overnachten in Brabant!

Jouw unieke overnachting in Noord-Brabant in het kort

  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Luxe en sfeervolle inrichting
  • Voorzien van alle gemakken
  • Te boeken met hottub
  • Gelegen tegen de stuifduinen van Bedaf
  • Honden zijn welkom

Voorproefje van jouw unieke overnachting in Noord-Brabant

To do's tijdens een unieke overnachting bij Sandberghe

Van verveling is absoluut geen sprake op ons vakantiepark in Noord-Brabant. Het buitenzwembad, de sauna, de speeltuinen, de jeu de boule baan, het reuzeschaakbord, de parkdieren, het animatieteam en de Huyskamer bezorgen jou en je kinderen het optimale vakantiegevoel. Bijzonder overnachten met jouw kind was nog nooit zo leuk als bij Sandberghe!

Eropuit in de natuur? Huur een fiets en volg de fietsroutes door de bosrijke omgeving of ontdek lopend natuurgebied de Maashorst met de prachtige stuifduinen van Bedaf. Liever een dagje cultuursnuiven of shoppen? Eindhoven en Den Bosch liggen op korte afstand van het park. De kids vermaken zich opperbest bij de Beekse Bergen of de Efteling. Genoeg vertier voor jong en oud! Kom je ook bijzonder overnachten in Brabant? Wij verwelkomen je graag bij Sandberghe!

Je vindt ons hier ⤵

9,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2.