Sandberghe
Contact Vakantiepark Sandberghe

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Stel je vraag 24 uur per dag via onderstaand contactformulier. Of kijk bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat jouw antwoord daar al tussen!

 
Contactformulier
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Ligging van Sandberghe

 
Park
 

Liever persoonlijk contact?

 
 

KVK: 17156077

Openingstijden receptie 

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Zondag: 10:00 - 16:00 uur 

Check je uit buiten de openingstijden van de receptie? Dan kun je de sleutel in de brievenbus doen die bij de receptie hangt. 

 
 

Gasterij de Pier 

Kom culinair genieten bij Gasterij de Pier, het restaurant direct naast ons park, gelegen aan de Schansweg. Hier kun je na een heerlijke wandeling op de Bedafse Bergen terecht voor een hapje en een drankje. En extra leuk voor de kids: er is een grote speeltuin waar de kleine gasten lekker kunnen klimmen, klauteren en schommelen.

Gasterij de Pier is geopend op de volgende dagen: 

Vrijdag & zaterdag: 12:00 - 20:00 uur

Zondag: 11:00 - 20:00 uur 

Klik hier voor de website van Gasterij de Pier.

Samenwerking | Stichting Dichterbij 

In het kader van Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft Sandberghe een samenwerkingsverband overeengekomen met stichting Dichterbij. Stichting Dichterbij is een stichting die hun licht verstandelijk gehandicapte bewoners een dagbesteding geeft. De intentie van deze stichting is om onder begeleiding van pedagogen de cliënten toenadering te bieden tot de hedendaagse maatschappij.

Bij Sandberghe gebeurt die dagbesteding tot volle tevredenheid al enkele jaren. Wekelijks komen er cliënten onder begeleiding het groen bijhouden op het park Sandberghe. Wij van Sandberghe zijn uitermate tevreden en zien in de toekomst graag een uitbreiding van deze samenwerking.