1. Terras
  2. Buitenspeeltuin
  3. Divers aanbod

Smakelijk eten! 

Kom naar onze sfeervolle Huyskamer voor een goede kop koffie, lekkere lunch of heerlijke borrel. Vanuit het gezellige terras kijk je uit op de grote speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. En natuurlijk steek je op vakantie graag een keer de BBQ aan. Maar heb je even geen zin om zelf te koken? Bezoek dan een van de restaurants hier in de buurt.

 

De Huyskamer

Hier kun je terecht voor een hartige lunch, kop soep of Brabants worstenbroodje. Meer zin in een hapje bij de borrel? Bestel een Snaaiplank, flinterdunne chips of de Bourgondische bitterballen. 

Terras geopend

Het ruime terras van de Huyskamer is geopend. Wij ontvangen jullie hier graag tijdens onze openingstijden. Wil je zeker zijn van een plekje op ons terras? Stuur dan een e-mail naar catering@sandberghe.nl en geef je naam door en de datum waarop je wil reserveren.

Wil je niet te ver vooruit plannen of kom je liever later in de middag op het terras zitten? Reserveer dan ter plekke.  

Klik hier voor de openingstijden van de huyskamer.

 
 

Brood bestellen 

Via de webshop van bakkerij van Leur kun je vers brood bestellen. Dit overheerlijke brood wordt ambachtelijk bereid. Er staat een uitgebreid assortiment online. Vandaag voor 22:00 uur besteld? Morgenvroeg om 8:30 uur staat je bestelling klaar bij de receptie. Op zondag is er geen bezorging. www.bakkerijvanleur.nl

 

Foodtrucks met muziek rondom de Huyskamer 

In het seizoen organiseren we van alles voor de innerlijke mens, en als het kan in combinatie met gezellige muziek. Om een actueel overzicht te zien van wat er dit jaar gedaan wordt klik dan hier

 

Eten en drinken in de omgeving

In de omgeving van Sandberghe zijn veel leuke restaurants waar je lekker kunt eten. Klik op de afbeelding om een selectie te zien van het diverse aanbod.

BBQ bij de Huyskamer

Wij nodigen je van harte uit om iedere laatste zaterdag van de maand in de periode van 1 april tot en met 31 oktober met ons te komen barbecuen bij De Huyskamer. Wij verzorgen gratis salades, stokbrood met kruidenboter en allerlei sauzen. De BBQ’s zetten wij klaar zodat je daar gebruik van kunt maken. Neem wel zelf vlees, vis of groente mee. Meld je aan via catering@sandberghe.nl

Buitenkeukens

Op het park staan twee buitenkeukens. Je vind ze op 't Groene Woud pleintje en op 't Heydeveld. Elke buitenkeuken bestaat uit een Monolith Kamado barbecue en een Weber barbecue. Hier kun je de lekkerste gerechten op bereiden. Als je bij ons een accommodatie huurt heb je de mogelijkheid om een van deze barbecues te huren. Reserveer ze bij de receptie.