Sandberghe
De Huyskamer

Eten en drinken

De Bedafse Pier

Kom culinair genieten bij De Bedafse Pier, het restaurant direct naast ons park, gelegen aan de Schansweg. Hier kun je na een heerlijke wandeling op de Bedafse Bergen terecht voor een hapje en een drankje. En extra leuk voor de kids: er is een grote speeltuin waar de kleine gasten lekker kunnen klimmen, klauteren en schommelen. 

De Bedafse Pier is geopend op de volgende dagen:

Maandag: Gesloten 

Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 - 20:00 uur

Zondag: 10:00 - 20:00 uur

Klik hier voor de website van De Bedafse Pier. 

 

 
 
Brood bestellen

Brood bestellen 

Via de webshop van Bakkerij van Leur kun je vers brood bestellen. Dit overheerlijke brood wordt ambachtelijk bereid. Er staat een uitgebreid assortiment online. Vandaag voor 22:00 uur besteld? Morgenvroeg om 8:30 uur staat je bestelling klaar naast de receptie. Op zondag is er geen bezorging, maar je kunt er uiteraard wel voor kiezen om afbakbroodjes te bestellen voor zaterdag. Die kun je dan zondag lekker afbakken in de oven. 

 
 

Buitenkeukens

Op het park staan twee buitenkeukens. Je vindt ze op 't Groene Woud pleintje en op 't Heydeveld. Elke buitenkeuken bestaat uit een Monolith Kamado barbecue en een Weber barbecue. Hier kun je de lekkerste gerechten op bereiden. Als je bij ons een accommodatie huurt heb je de mogelijkheid om een van deze barbecues te huren. Deze kun je reserveren bij de receptie of vooraf bij je boeking. 

Kampvuur

Een vuurtje stoken en dan met z'n allen gezellig om het knapperende kampvuur zitten. Lekker lang buiten zijn. De kinderen kunnen marshmallows roosteren, jullie pakken er een drankje bij. 

Op het park staat een vuurplaats waar je een lekker warm kampvuur kunt maken. Het hout hoef je niet zelf bij elkaar te sprokkelen, dit is verkrijgbaar bij de receptie. 

Eten en drinken in de omgeving

In de directe omgeving van Sandberghe zijn er restaurants waar je lekker kunt eten. Bekijk hier het aanbod van restaurants