De Huyskamer 

Onze Huyskamer is tijdens het hoogseizoen (8 juli t/m 4 september) geopend voor een hapje en een drankje.

Maandag t/m woensdag: 10:00 - 20:00 uur

         Donderdag & vrijdag: 10:00 - 22:00 uur 

          Zaterdag & zondag: 10:00 - 20:00 uur

                    (Keuken sluit half uur voor sluitingstijd)            

Elke donderdag - pizza avond
 
Elke vrijdag - BBQ avond
 
Brood bestellen
 

Brood bestellen 

Via de webshop van Bakkerij van Leur kun je vers brood bestellen. Dit overheerlijke brood wordt ambachtelijk bereid. Er staat een uitgebreid assortiment online. Vandaag voor 22:00 uur besteld? Morgenvroeg om 8:30 uur staat je bestelling klaar naast de receptie. Op zondag is er geen bezorging, maar je kunt er uiteraard wel voor kiezen om afbakbroodjes te bestellen voor zaterdag. Die kun je dan zondag lekker afbakken in de oven. 

 
Brood bestellen
 
 

Buitenkeukens

Op het park staan twee buitenkeukens. Je vindt ze op 't Groene Woud pleintje en op 't Heydeveld. Elke buitenkeuken bestaat uit een Monolith Kamado barbecue en een Weber barbecue. Hier kun je de lekkerste gerechten op bereiden. Als je bij ons een accommodatie huurt heb je de mogelijkheid om een van deze barbecues te huren. Deze kun je reserveren bij de receptie of vooraf bij je boeking. 

Kampvuur

Een vuurtje stoken en dan met z'n allen gezellig om het knapperende kampvuur zitten. Lekker lang buiten zijn. De kinderen kunnen marshmallows roosteren, jullie pakken er een drankje bij. 

Op het park staat een vuurplaats waar je een lekker warm kampvuur kunt maken. Het hout hoef je niet zelf bij elkaar te sprokkelen, dit is verkrijgbaar bij de receptie. 

Eten en drinken in de omgeving

Naast de ambachtelijke streekgerechten van de Huyskamer, zijn er in de directe omgeving van Sandberghe ook restaurants waar je lekker kunt eten. Bekijk hier het aanbod van restaurants