Sandberghe
Ontdek Sandberghe

Ontdek Sandberghe

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Enthousiast animatieteam
  • Barrelsauna
  • Grote buitenspeeltuin

Beleef en ontdek

Hoi! Wij zijn Rems en Yara en verwelkomen je graag op ons kleinschalige vakantiepark! Sandberghe beschikt over veel faciliteiten voor jong én oud. Knuffel met de parkdieren. Ga op avontuur met Korrel & Blaadje. Bewonder de moestuin. Plons in het zwembad. Klim en klauter in de speeltuin. Speel een potje tafeltennis of jeu de boule. Ontspan in de sauna. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Het kan hier allemaal.

➤ Bij aankomst krijg je van ons het Sandberghe magazine boordevol tips over het park en de omgeving. Laat je inspireren!

Rems & Yara

Ontdek al onze faciliteiten ⤵️

 

Ook dit beleef je bij Sandberghe ⤵️

Over Sandberghe

Een mooie plek om te verdwalen. Tussen het zand van de stuifduinen van Bedaf en de natuurparels van de Maashorst ligt Sandberghe. Al vanaf de jaren 50 komen bezoekers uit alle windstreken naar deze plek om te genieten van het prachtige Brabantse land

Sandberghe, voorheen De Pier Recreatie, is opgericht door Dorus Verbossen. Ruim 100 jaar geleden begon hij op deze bijzondere plek een klein lokaal café genaamd 'De Pier'. Zijn zoon Has Verbossen heeft het in de jaren 50 uitgebreid naar een camping en bungalowpark. Dit heeft hij overgedragen aan zijn zoon Arnold Verbossen die samen met zijn vrouw Riet het park een vriendelijk gezicht heeft gegeven. 

Het is nu de beurt aan de 4e generatie Verbossen. Onder leiding van Rems Verbossen is er een nieuwe weg in geslagen. Het park is getransformeerd naar Sandberghe. Een plek waar je kunt uitrusten, relaxen en mooie avonturen beleefd. Vergeet de dagelijkse sleur en verdwaal in het moment.