Sandberghe
Accommodaties Sandberghe
Accommodaties Sandberghe
Accommodaties Sandberghe

Accommodaties

  • Van glamping tot natuurhuisjes
  • Comfort van thuis
  • Ervaar het binnen-buiten gevoel
  • Unieke ligging tegen de stuifduinen

Unieke accommodaties

Wil je even écht samen zijn? En ontspannen in de bosrijke omgeving van de Maashorst? Ontdek dan onze bijzondere accommodaties, geschikt voor 2 tot 12 personen. Villa's, lodges, bungalows, chalets, natuurhuisjes en stoere glampingaccommodaties: je vindt het allemaal bij Sandberghe. 

Het is zelfs mogelijk om jouw paard te stallen. Zo geniet je van een heerlijk verblijf voor jezelf en je paard. 

➤ Wist je dat... je korting kunt ontvangen op entree van Thermen BerendonckDat is pas ultiem ontspannen! Je selecteert je tickets bij de boeking onder het kopje Extra's.

Gebruik de filters en vind jouw favoriete verblijf ⤵️

Verschillende delen op ons vakantiepark

✦ 't Groene Woud - Ga op avontuur in 't Groene Woud. Ervaar het buitenleven rondom de warme vuurplaats en verblijf in een stoere safarilodge.

✦ 't Vogelbos - Liever blijven in een stijlvolle boerderij, villa of bungalow? Ontdek dan 't Vogelbos.

De Zuyderpier - Echt even één worden met de natuur? Op de Zuyderpier bieden we knusse boshuisjes met een overdekt terras.

✦ 't Heydeveld - En dan hebben we nog 't Heydeveld, waar je overnacht in een stoer houten huis, omgeven door de fantastische natuur.

Snuif de frisse boslucht op en geniet van de afwisselende natuur. Rust uit en relax, ga op avontuur en beleef. Boek snel jouw favoriete accommodatie en kom onthaasten bij Sandberghe: een mooie plek om te verdwalen 💭