Sandberghe
Zorgeloos boeken bij Sandberghe

Zorgeloos boeken

#VakantieGarantie | Omboeken

Ook in deze onzekere tijden kun je bij ons zorgeloos je vakantie boeken. Wij begrijpen dat het door het coronavirus en de coronamaatregelen spannend kan zijn om nu een vakantie te boeken. Daarom bieden wij een gratis omboekgarantie aan, onze zogenaamde #VakantieGarantie.

Omboekgarantie

Tot 7 dagen voor aankomst is het mogelijk om gebruik te maken van onze omboekgarantie. Je kunt eenmalig kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van de accommodatie of de verblijfsperiode. De huursom van de boeking blijft hetzelfde of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra. Klik hier voor een verzoek tot omboeking.

Extra omboekflexibiliteit tot één dag voor aankomst

Wij bieden je flexibiliteit om jouw vakantie tot één dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:

  • gesloten grens
  • negatief reisadvies naar de regio van bestemming
  • quarantaineplicht bij terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid te worden gecommuniceerd. De huursom van de boeking blijft hetzelfde of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

Boek nu, betaal later

Heb je een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. Hoeveel je direct betaald, hangt af van de aankomstdatum. 

  • Aankomst later dan 50 dagen tot nu: je hoeft slechts een kleine aanbetaling van €20,22 te doen. Het volledige bedrag dient 2 weken voor aankomst betaald te worden. 
  • Aankomst binnen 50 dagen: je betaalt 30% van de reissom direct. De overige 70% betaal je 14 dagen voor aankomst. 
  • Boek je een last minute met aankomst binnen 14 dagen? Dan vragen wij je direct het volledige bedrag te betalen (100%).