Sandberghe
Animatieteam vakantiepark Sandberghe

Op avontuur met het Doe & Ontdekteam

Op het park

Doe & Ontdekteam

Het Doe & Ontdekteam is het animatieteam van Sandberghe. Bij de animatie van Sandberghe staat de natuur centraal. Zo kunnen kinderen op een leuke manier ontdekken wat de natuur in en rondom het park te bieden heeft. Iedere week hebben we een natuurthema. Denk aan waterweek, bosweek of zonweek. In de ochtend doen we een knutselactiviteit en in de middag gaan we gezellig samen op pad. Ga je mee op ontdekking?

Wanneer is er een Doe & Ontdekteam?

In alle schoolvakanties is het Doe & Ontdekteam aanwezig op het park. Ook tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. 

Vanaf 1 april t/m 31 oktober is er elk weekend  voor de kinderen een knutseltasje met doeboekje samengesteld. 

Doe & Ontdekplek

Tegenover de grote speeltuin staat de animatietent. Dit is de Doe & Ontdekplek van Sandberghe. In de ochtend zijn we hier lekker aan het knutselen. Dit is ook de verzamelplek voor de middagactiviteit. In de winter zitten we lekker warm binnen en verzamelen we bij onze Huyskamer. 

 

Korrel en Blaadje

Korrel en Blaadje zijn onderdeel van het Doe & Ontdekteam van Sandberghe. Het zijn echte avonturiers die samen op pad gaan om te leren en te ontdekken. Blaadje is een boselfje. Ze woont in een prachtige boomhut gemaakt van blaadjes en takken. Regelmatig komt Korrel op bezoek. Dat is de zandridder van de Bedafse Bergen. Hij woont in een zelf gebouwd zandkasteel. Korrel en Blaadje vertellen graag over de avonturen die ze beleven. 

Workshops

Er is altijd iets te doen bij Sandberghe, zo wordt er dit jaar een Workshop Poëzie & Stopmotion georganiseerd! ➡️

 
 
 
 

Meer Op het park