Op het park

Klimmen, klauteren en schommelen

Op het park zijn er verschillende buitenspeeltuinen waar onze kleine gasten kunnen klimmen, klauteren en schommelen. Er is een grote speeltuin bij de Huyskamer. Daarnaast zijn er speeltuintjes op 't Groene Woud pleintje en 't Heydeveld. 

Grote speeltuin bij de Huyskamer

Lekker eten en drinken terwijl je kids spelen

In de grote speeltuin kun je heerlijk in het vogelnest schommelen, in de touwen klimmen en klauteren, met water spelen en glijden van de glijbaan. Neem een schepje mee, dan kun je ook lekker in het zand spelen. Zwaai even naar papa en mama die op het terras van de Huyskamer zitten.  

Geniet bij de Huyskamer van een met liefde gemaakte Latte Macchiato of geniet van een borrel onder het genot van onze heerlijke ambachtelijke streekgerechten.

In de winterperiode is ons terras zelfs overdekt. Ideaal, toch? 

 
speeltuin heideveld
 
speeltuin
 

Speeltuin 't Groene Woud en 't Heydeveld

Op 't Groene Woud en 't Heydeveld staan ook leuke speeltoestellen. Vanaf je accommodatie kijk je zo op het houten speelhuisje waar kinderen lekker samen kunnen spelen. En terwijl zij zich vermaken in het zand kun jij genieten van een hapje of drankje met vrienden. Of rustig eindelijk eens dat boek lezen waar je normaal niet aan toe komt. 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten