Sandberghe
De Mastworp | Fietsverhuur en klimpark

Mastworp

Mastworp Fietsverhuur en Klimpark

De Mastworp zit naast ons park. Hier kun je verschillende fietsen huren. Ze hebben leuke routes voor je klaarliggen. En leuk voor kinderen: echte avonturiers kunnen los in het klimpark van De Mastworp. 

En er is meer: Van klimmen, e-steppen, mountainbiken, suppen, luchtbuks schieten, RC crawlen, midget- of discgolfen tot diverse GPS tochten. Er zijn in Uden diverse buitenactiviteiten beschikbaar voor op het terrein, in het bos, op het water en op de fiets. Kies zelf (een combinatie van) activiteiten en stel geheel naar wens de ideale dag samen!

Fietsverhuur

fietsverhuur
 

Je hebt de keuze uit verschillende soorten fietsen. Huur een fiets, e-bike, tandem, e-step, mountainbike of gravelbike en ga lekker op pad. Verken natuurgebied De Maashorst of bezoek een van de gemoedelijke dorpen rondom. 

 

Klimpark 

klimpark
 

Het klimpark bevat 5 routes met verschillende hoogtes, klimelementen en ziplines. Ook kun je boulderen. Dit is een krachtige manier van klimmen op klimblokken. De routes zijn een soort puzzels waardoor je goed moet kijken hoe je start en eindigt. 

Om teleurstellingen te voorkomen is (online) reserveren altijd verstandig!

Direct reserveren

Wil jij direct een fiets huren of een leuke activiteit reserveren bij onze buren? Begrijpen we wel. Je loopt er zo naartoe. Zie hieronder de boekingsmodule waarmee jij direct een reservering kunt maken!