Sandberghe
't Heydeveld

't Heydeveld

Gezellige Heydehuizen

Op het Heydeveld staan prachtige houten huizen. Ze zijn van binnen en van buiten bekleed met Douglas hout. Dit zorgt voor een knusse en warme sfeer.

De huizen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. We hebben 6-persoons Heydehuizen en een 4-persoons Heydehuis op hoogte. 

Op de begane grond van de 6-persoons Heydehuizen bevindt zich een woonkamer, keuken, toilet en slaapkamer met eigen douche. De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers met elk 2 bedden en er is een badkamer met ligbad, douche en toilet. De 4-persoons Heydehuis heeft ook een woonkamer, keuken, toilet, badkamer met ligbad, douche en toilet en twee slaapkamers. 

Vanuit de veranda kijk je uit op 't Heydeveld waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de speeltuin terwijl jullie genieten van een lekker glas wijn én een hapje van de barbecue.

En wist je dat er een sauna op 't Heydeveld staat? Zeker na een actieve dag is het fijn om even te ontspannen in de sauna. Deze is tegen een kleine vergoeding op een gewenst tijdstip te reserveren bij de receptie.