Sandberghe
Thema-avonden Sandberghe

Thema-avonden

  • Naastgelegen Bedafse Pier
  • Brunchen, lunchen, borrelen en dineren
  • Smakelijk genieten

Ontdek de smaken van Sandberghe! 

Deze zomer geniet je tijdens je verblijf bij Sandberghe van diverse, en vooral smakelijke, thema-avonden. Van Pokebowls; Friet & Snacks; BBQ; Pizza tot aan de Surinaams-Indische keuken. Ontdek het allemaal. Kijk in onze app voor de planning van de thema-avonden*.

*Voor de PokeBowl Nights; BBQ-avonden en Surinaams-Indische avonden dient vooraf gereserveerd te worden via onze app. 
 

PokeBowl Nights by Bus van Zus

Treed binnen in een wereld van smaakexplosies met onze onvergetelijke Pokebowl Night, in samenwerking met de geliefde Foodtruck Bus van Zus! Bereid je voor op een culinaire reis terwijl de charmante foodtruck uit de omgeving arriveert op het park! Bus van Zus staat bekend om haar onweerstaanbare creaties en zal je smaakpapillen betoveren met elke hap.

Frietavonden in onze Frietkot

Geniet op maandag- en vrijdagavond van onze heerlijke friet en diverse snacks. Voor groot en klein. De Frietkot is geopend van 17:00 uur – 20:00 uur.

BBQ-avonden door Restaurant Hertog Jan

Patric, chefkok van Restaurant Hertog Jan, gaat op zijn speciale wijze een uitgebreide BBQ voor je verzorgen. Deze smaakbeleving wordt bereid vanuit onze Buytenkamer.

Italiaanse pizza-avonden

Op dinsdag- en zondag bakken we vers belegde pizza’s voor je. Je kunt tussen 17:00 uur en 20:00 uur bij de Huyskamer genieten van de verrukkelijke pizza’s.

Surinaams-Indische avonden met Warung Lumajan

Proef de smaken van de Surinaams-Indische keuken. Laat je verrassen door de heerlijke gerechten van de chefkok van Warung Lumajan.