Sandberghe
Meivakantie in Noord-Brabant

Meivakantie

 • Vakantie in de natuur
 • Vakantiehuis voor 2 t/m 12 personen
 • Enthousiast animatieteam

Voorjaarsvreugde tijdens de meivakantie in Noord-Brabant

Vier je de meivakantie in Noord-Brabant bij vakantiepark Sandberghe in Uden, dan kom je gegarandeerd tot rust in onze mooie omgeving. Huur een vakantiehuis in de meivakantie en geniet van een heerlijke week vrij. Pak de eerste zonnestralen mee, onderneem activiteiten en ontspan na een lange werkperiode. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke sauna op ons park of struin over de stuifduinen van Bedaf. In de meivakantie is ook ons animatieteam aanwezig met leuke activiteiten voor de kinderen. Vaak staat hierbij de natuur centraal, zoals een boswandeling of een bezoek aan onze moestuin.  

Vind hier jouw verblijf tijdens de meivakantie 

Brabantse gastvrijheid en optimale ontspanning

Bij aankomst bij Sandberghe voel je het meteen; de vakantie is begonnen! Na een gastvrij ontvangst zet je de koffers neer in je vakantiehuis en kan het genieten beginnen. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen.  Elke accommodatie beschikt over een ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer, heerlijke bedden in de slaapkamer en een moderne badkamer. Daarnaast ben je voorzien van een gemeubileerd terras of veranda. Sandberghe ligt in Uden en vanuit hier bereik je binnen een half uur leuke steden als Den Bosch, Schaijk en Oss. Ideale steden om een dagje te winkelen of een museum te bezoeken. Ben je een échte natuurliefhebber? Ook dan zit je bij ons goed voor een meivakantie in Brabant. Recht tegenover ons park vind je de Bedafse Bergen, onderdeel van natuurgebied De Maashorst, hier kun je uren wandelen, fietsen of vogels spotten

Gave uitjes in de omgeving:

 • Golfpark de Leemskuilen (2 km)
 • Kinderboerderij Groenhoeve (3 km)
 • Dollie's Bowling & Gamingcenter (3 km)
 • Dierenpark Zie-Zoo (7 km)
 • Billy Birdpark Hemelrijk (7 km)
 • Docus de Das Avonturenpad (8 km)
 • Escape Experience Oss (14 km)
 • Sint-Jans Kathedraal Den Bosch (29 km)

Dit is waarom jij de meivakantie bij Sandberghe moet vieren!

  Centrale barrelsauna
  Verwarmd buitenzwembad
  Brasserie de Bedafse Pier
  Binnen- en buitenspeeltuin
  Natuurgebied de Maashorst
  Doe & Ontdek (animatie) team
  Dierenweide en moestuin

Deze gasten gingen jou voor 

"Geweldige plek in een prachtige streek met echt ontzettend behulpzaam personeel en een fijn programma voor de kids. De opzet van de accommodatie-cirkels met daarin een speeltuin, een BBQ en een vuurplaats vonden wij ook geweldig. Zo heb je alles in de buurt, Het is overzichtelijk en je kunt echt ontspannen met kinderen."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mei 2023 - Elisabeth v. verbleef in Heydehuis | 2-4 Pers.

"Het park is goed verzorgd en ziet er mooi uit met veel aandacht voor de natuur. Voor gezinnen met kinderen geweldig! Het was een gezellig ingericht vakantiehuis met alles ruim aanwezig."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mei 2023 - Riet B. verbleef in Comfort Chalet | 6 Pers.

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

🎭 Is het animatieteam aanwezig in de meivakantie

Ja zeker! In de meivakantie staat ons Doe & Ontdekteam klaar om de jonge vakantiegangers te vermaken! Het animatieteam organiseert dan gave activiteiten; samen knutselen, leuke spelletjes spelen of op ontdekking in de natuur. De kids zullen hier geen genoeg van krijgen!

🐕 Mag mijn hond mee tijdens mijn vakantie bij Sandberghe?

Jazeker! De meeste accommodaties zijn huisdiervriendelijk, dus je kunt je hond meenemen tijdens jouw meivakantie in Brabant. Er geldt een maximum van twee honden per accommodatie, maar let op: in sommige accommodaties is maar één hond welkom.