Evenementen

Overzicht programma Huyskamer

Winteractiviteiten de Huyskamer

Welkom in onze winterlodge! Wij hebben weer diverse activiteiten voor jullie in petto, zoals marshmallows roosteren, live muziek en heerlijke foodtrucks. Kijk hieronder voor een overzicht van de data.  

De exacte aanvangstijden volgen. 

Vanaf 3 oktober iedere zondag gratis marshmallows roosteren

Vanaf zondag 3 oktober kunnen de kids van de gasten op het terras iedere zondag tussen 14:00 en 16:00 gratis marshmallows roosteren. 

Zondag 3 oktober: opening winterseizoen met de Platenbus en Foodtruck KRIPIK:

Een oude brandweerwagen met een dj en schatkist vol met muziek uit de jaren '30-'80, schemerlampen tapijten en hij draait voor jou verzoeknummers.
Schop je pumps uit, neem drankje in de hand en dans, luister en geniet in een gezellige huyskamer sfeer.

Ook staat er weer een mooie foodtruck. Indisch eten met een twist: KRIPIK is een gezellige “open foodtruck” in Indonesische sferen.

Ze serveren heerlijke vers gemaakte Indonesische gerechten zoals gado gado, soto soep en natuurlijke niet vergeten: de saté. Dus smullen maar! 

 

HERFSTVAKANTIE:

Zondag 24 oktober: Hans van Seggelen en Foodtruck Bangkok streetfood:                   

Hans van Seggelen is een ras entertainer. Met zijn uitgebalanceerde repertoire weet Hans het tot een onvergetelijke dag te maken. In een Hansomdraai schakelt hij simpel over van bijvoorbeeld de top 40 naar klanken uit de jaren 70, 80 en 90. Maar vergeet ook de hits van nu niet en de onvergetelijke Nederlandse en Duitstalige meezingers! Met zijn keyboard weet Hans je op elke spontane manier te verassen.

Daarnaast staat er ook een foodtruck op het park. Ter plekke bereiden de dames van Bangkok streetfood heerlijke vers bereide thaise gerechten.

 

Zaterdag 30 oktober Robert den Hartigh en Foodtruck Lumberjack Shack BBQ:

Robert speelt een blend van roots georiënteerde classic rock, rauwe delta blues en tijdloze classic.

Ook komt er weer een lekkere foodtruck te staan, namelijk Lumberjack Shack BBQ.