Op het park

Doe & ontdek team

Het doe & ontdekteam is het animatieteam van Sandberghe. Bij de animatie van Sandberghe staat de natuur centraal. Zo kunnen kinderen op een leuke manier ontdekken wat de natuur in en rondom het park te bieden heeft. Iedere week hebben we een natuurthema. Denk aan waterweek, bosweek of zonweek. In de ochtend doen we een knutselactiviteit en in de middag gaan we gezellig samen op pad. Ga je mee op ontdekking?

Wanneer is er een Doe & Ontdekteam?

Er is in alle schoolvakanties een animatieteam op het park. En ook tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Vanaf 1 april t/m 31 oktober is er elk weekend (zaterdag en zondag) een animatieteam.  

 
Programma herfstvakantie 16 t/m 22 oktober
 
Programma herfstvakantie 23 t/m 28 oktober
 

Doe & ontdekplek

Tegenover de grote speeltuin staat de animatietent. Dit is de Doe & Ontdekplek van Sandberghe. In de ochtend zijn we hier lekker aan het knutselen. Dit is ook de verzamelplek voor de middagactiviteit. 

Korrel en Blaadje

Korrel en Blaadje zijn onderdeel van het Doe & Ontdekteam van Sandberghe. Het zijn echte avonturiers die samen op pad gaan om te leren en te ontdekken. Blaadje is een boselfje. Ze woont in een prachtige boomhut gemaakt van blaadjes en takken. Regelmatig komt Korrel op bezoek. Dat is de zandridder van de Bedafse Bergen. Hij woont in een zelf gebouwd zandkasteel. Korrel en Blaadje vertellen graag over de avonturen die ze beleven. Kom aan het einde van de dag naar de animatietent om te kijken naar hun optreden.

 
Korrel en blaadje
 

Meer Op het park