Sandberghe
Pasen in Noord-Brabant

Pasen

 • Paasweekend in Noord-Brabant
 • Luxe accommodaties 2 t/m 12 personen
 • Weekend weg in natuur

Beleef Sandberghe op z'n paasbest tijdens een lang weekend weg 🐰

Pasen is een ideaal moment om er even tussenuit te gaan. Wat dacht je van een gezellig vriendenweekend? Of met het gezin op pad en even genieten van tijd voor elkaar? Geniet van een heerlijk lang paasweekend in Noord-Brabant. Begin de dag bijvoorbeeld met een lekker paasontbijt en ga daarna paaseieren zoeken in natuurgebied de Maashorst. Je kunt bij ons een weekend weg met Pasen in een stoere safari lodge of luxe vakantiehuis. We hebben accommodaties van 2 t/m 12 personen, allemaal midden in de natuur. Voor welk verblijf kies jij met Pasen bij ons vakantiepark in Brabant?   

 
 

Vind hier jouw ideale verblijf tijdens Pasen 

 

Hmmm, een vrolijk én smakelijk Pasen 🐣

Eerste Paasdag 💜

Onze kok zit niet stil tijdens het paasweekend! Speciaal voor onze gasten is er een speciaal 4-gangen paasmenu samengesteld met de allerlekkerste gerechten en lekkernijen. Schuif aan tafel, geniet van het samenzijn, proost op het leven en laat je verwennen door onze koks. 

 

Tweede Paasdag 💚

Op tweede Paasdag hebben we iets anders leuks in petto; verse pizza's van Lazzarella. De foodtruck betreedt het terrein van Sandberghe en schuift de meest hemelse pizza's in de oven. De knapperige korst en rijkbelegde pizza brengen jouw tweede Paasdag naar een ander level.

 
 

Naast smakelijk genieten is er nóg veel meer te beleven!

Een paasweekend bij Sandberghe zal je voor eeuwig bij blijven, want hier is écht zoveel te beleven! Jong en oud zal zich hier eindeloos vermaken en de meest waardevolle herinneringen maken. Wandel de Bedafse Bergen op en laat je verrassen door de pracht van de natuur, laat paaseitjes verstoppen en probeer er zoveel mogelijk te zoeken!

 
  Op jacht naar paaseieren
  Paaseieren schilderen
  De buitenlucht in
  Ontspannen in de sauna
 
 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid