Sandberghe
Dierenweide

Begroet de parkdieren

Op het park

Favoriete bewoners van Sandberghe 

Op het park wonen veel verschillende dieren. Er wonen bijvoorbeeld mooie vogels die graag van zich laten horen. Weet jij welke vogel je hoort? En misschien zie jij wel een eekhoorn de boom in schieten. Ze zijn een beetje verlegen dus ze verstoppen zich graag. 

In de dierenweide staan de vaste gasten van Sandberghe. Die houden wél van aandacht. Ze vinden het heel leuk als je een keer komt kijken. 

Voeren

Onze kippen houden heel erg van eten en smullen iedere dag van allerlei lekkers. Maar wist jij al dat brood niet gezond is voor dieren? En sommige groente ook niet. We vragen je daarom om ze niet zelf te voeren. 

 

 
 
 
 
Paardenhotel
Kippen
 

Overnachten met je paard

Wil jij samen met je paard genieten van de mooie natuur in de Maashorst? Of het nu gaat om een weekendje weg of een vakantie, op ons park geniet je van een heerlijk verblijf voor jezelf en je paard. De paarden kunnen namelijk verblijven in onze paardenstallen en weide. 

Bij het boeken van jouw gekozen accommodatie, kun je onder het kopje 'Extra's' de paardenstal toevoegen. Zo heeft zelfs jouw paard een slaapplek op ons park! De kosten hiervoor zijn € 27,50 per nacht. Dit is inclusief brokken, hooi en water.

Wist je dat.. de paardenstal te reserveren is tot een week voor aankomst? Je kunt hiervoor de receptie mailen of bellen op 0413 - 262585

 

Meer Op het park