Sandberghe
Top 7 leuke uitjes met kinderen in Uden

Top 7 leuke uitjes met kinderen in Uden

Top 7 leuke uitjes met kinderen in Uden

Een dagje ertussenuit met de kinderen? Bij Sandberghe hebben we een top 7 samengesteld zodat u en uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Van bowlen tot indoor adventure banen. Je kan het zo gek niet verzinnen! Lees snel verder en ontdek alle uitjes met kinderen in Uden!

Maashorst Speelbos Uden

Een speeltuin waarvan het ontwerp is uitgekozen door kinderen? Dat moet Het Maashorst speelbos in Uden zijn! Hier hebben twee basisscholen het mooiste ontwerp gekozen voor een top speeltuin. Hier kan je eindeloos bomen klimmen, met water en zand spelen, en van de glijbaan afroetsjen.

maashorst speelbos uden

Bowlen bij de Vrije Teugel

Er gaat niets boven een potje bowlen met familie of vrienden en bij Bowling Teugel kan dit perfect! Met 10 modern uitgeruste bowlingbanen is er voldoende plek voor een avondje plezier. De banen zijn voorzien van ledverlichting en op verschillende beamers worden videoclips afgespeeld voor extra sfeer. Ga je met kleine kinderen bowlen? Dan kan je gebruik maken van de automatische bumpers. Zo maakt iedereen kans op een strike!

bowlen bij de vrije teugel

Kinderboerderij Uden

Alpaca’s, geiten, herten, paarden en zelfs mini varkentjes, je kunt het allemaal vinden bij Kinderboerderij Uden. De trots van de boerderij is de pauw met haar veren als kleurenparadijs! En voor nog meer kleur ga je kijken bij de volière met onder andere papegaaien en prachtvinkjes. De kinderboerderij in Uden is een heerlijke plek voor een dagje uit met kinderen.

kinderboerderij

Monkey town Veghel

Klauteren, klimmen, glijden, in de ballenbak spelen of trampoline springen, elk kind zal zich helemaal kunnen uitleven bij Monkey Town in Veghel. Het is een groot speelparadijs waar kinderen van 1 tot en met 10 jaar lekker kunnen ravotten. Er is zelfs een speciale zone waar kinderen tot 4 jaar veilig kunnen spelen. Iedereen beleeft hier een onvergetelijke dag!

Indoor adventure baan & heli jump in Mill

Jouw doel? De helikopter zien te bereiken op 12 meter hoogte! Na een korte instructie begin je aan een indoor klimparcours, uiteraard met genoeg obstakels om het wel een beetje moeilijk te maken. Helikopter gehaald? Dan maak je een grote jump! Durf jij de uitdaging aan?

avontuurbaan

Hullie speelboerderij

Echt Brabants genieten kan bij Hullie, een speelboerderij in Uden. Het is zelfs een topuitje met kinderen als het regent. Er staan vele binnenspeeltoestellen, waaronder een heuse klimvulkaan, avonturengolf en een rodelbaan. Creatievelingen zullen zich vermaken in de knutselhoek! Schijnt de zon? Dan gaan we met z’n allen naar buiten. Racen over de skelterbaan of spelen in de waterspeeltuin! Gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar zullen zich bij Hullie opperbest vermaken.

Dierenpark Zie-Zoo

Een tripje rond de wereld in één dag? Dat lijkt onmogelijk, maar bij Dierenpark Zie-Zoo niet! Hier leer je alles over biodiversiteit in 7 werelddelen en zie je de meest uiteenlopende dieren. Een lachvogel in Australië, een nevelpanter in Azië of schattige stokstaartjes in Afrika, zoek jouw favoriete dier op! Bij Dierenpark Zie-Zoo zie je exotische dieren die je niet snel in andere Nederlandse dierentuinen tegenkomt. Een top dagje uit met kinderen.

dierenpark zie-zoo

Sandberghe is de plek om met jouw kinderen te komen

Zoals je hebt gelezen zijn er genoeg dingen die je kunt zien en ontdekken met jouw kinderen. De activiteiten zijn niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor jezelf. Benieuwd geworden? Bekijk dan snel ons aanbod!

Bekijk eens onze andere blogs ⤵︎