Sandberghe
Top 8 leuke plekjes om te dineren

Top 8 leuke plekjes om te dineren

Top 8 leuke plekjes om te dineren

Ben je op vakantie in de omgeving van Uden of ga je nog op vakantie? Dan wil je vast ook graag een keertje uit eten. Het probleem is vaak dat er te veel keuze is. Daarom hebben wij alvast de leukste restaurants om te dineren op een rijtje gezet voor jou. Zo hoef je alleen maar te bedenken waar je zin in hebt en vervolgens kan je zo aanschuiven in een van de restaurants in Uden.

Top 8 leuke plekjes om te dineren

Gossimijne Uden

Gossimijne is een gezellig restaurant waar je onbeperkt kan genieten. Het is mogelijk om à la carte te eten, maar wij raden aan om te gaan voor de Unlimited Tapas proeverij. Het zijn niet de traditionele Spaanse tapas, maar tapas met de Gossimijne stempel. Vooral de tapa Annie’s verjaardagsstoofpotje is een ware smaaksensatie. Neem plaats voor een heerlijke avondje ongedwongen genieten.

 

Senor PP

We blijven nog even in de tapaswereld, want bij Senor PP kan je proeven van wapaz; wereldse tapas. Maar dit is niet een tapasrestaurant waar je een lijstje moet invullen of iets moet aan kruisen, het gaat nét iets anders. Jij neemt plaats aan een gezellig tafeltje en je kiest uit een 5-gangen keuzemenu. Je proeft een variëteit aan wereldse smaken. Ontspannen, zonder haast!

 
Leuke plekjes om te dineren

Gastrobar Blitz

Uitgebreid tafelen met vrienden of familie is een van de fijnste dingen om te doen. En dat kan ongegeneerd bij Gastrobar Blitz. Hier wordt alles geserveerd in het formaat van een tussengerecht. Zo zit je niet snel vol en kan je langer genieten van de lekkerste gerechten. Ideaal om met je tafelgenoten te delen en shared-dining te ervaren.

 

De Eetkaamer

Gewoon goed en gezellig een hapje eten kan bij De Eetkaamer in Uden. Dit restaurant is 7 dagen per week open en serveert een keur aan lekkere gerechten. Van een boerenschnitzel tot een mixed grill, en van een vegetarische quiche tot een salade uit de zee. Zin in wat avontuur? Ga dan voor een gerecht met steppegras! Dit is ook een heerlijke plek om met het gezin te gaan tafelen, er is namelijk een grote speelhoek voor de kids ingericht. Het unieke van De Eetkaamer is dat alles te koop is! Zit de stoel waarop je zit lekker of vind je de lamp boven je tafeltje mooi? Dan kan je het kopen.

 
Dineren in Uden

Etenstijd Uden

Als je niet kan kiezen wat je wil eten, dan ga je naar Etenstijd! Een buffetrestaurant met voor ieder wat wils. Sushi, tapas, salades en ga zo maar door. Of je laat een lekker stukje vlees of vis bereiden in de houtskooloven of op de teppanyaki-plaat. En als je nog een gaatje over hebt na al dat lekkers, dan is het tijd voor de Grand Dessert Buffet.

 

Umaizo - Sushi & Grill

Sushi is altijd een goed idee, ook als je lekker wilt dineren in Uden. Voor de lekkerste sushi en sashimi zit je bij Umaizo goed. Voor een vaste prijs kun je twee uur lang onbeperkt smullen! Bestellen gaat heel makkelijk via een tablet en daarna worden de gerechtjes binnen no time geserveerd. Zoals Umaizo het zelf zegt: ‘Sushi is als geluk, beide zijn beter wanneer je het deelt’. Wanneer kom jij hier in Japanse stijl eten?

 
Dineren in Uden

SIRTAKI - Grieks specialiteitenrestaurant

Al sinds 1986 is dit Griekse specialiteitenrestaurant een fenomeen in Uden. Doordat er uitsluitend met verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland wordt gekookt, waan je jezelf even op vakantie. Hier beleef je een culinaire reis door het mooie Griekenland. Een glaasje ouzo om de avond mee te beginnen staat al voor je klaar! Kies een plekje uit op het terras of binnen in de fijne ambiance.

 

Marc's Bar BQ

Ben je een echte vleesliefhebber? Verras je smaakpapillen dan met een overheerlijk stukje vlees van de grill bij Marc’s Bar BQ. Uiteraard is vlees niet het enige waar je hiervan kunt genieten, ook hun visspecialiteiten zijn tongstrelend. Al sinds 1973 leveren zij gastvrije avonden met premium eten.

 
Top 8 leuke plekjes om te dineren
 

Overnachten bij Sandberghe na je diner in Uden

Wil je ook graag blijven overnachten in de omgeving nadat je Uden hebt bezocht? Bekijk dan eens het aanbod van Sandberghe. Ons vakantiepark ligt in Uden en wordt omgeven door natuurgebied de Maashorst. Hier kun helemaal ontspannen na een gezellig avondje dineren met vrienden of familie. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

Bekijk eens onze andere blogs ⤵︎